De anderen helpen de voordelen van goedkope bidons bedrukken realiseren

Staat daar voor u dan ook ons levendige zomertijd wegens een deur? Vervolgens aankomen deze producten echt aangaande pas. In een maanden april, mei en juni ontvangt u die leuke outdoor cadeaus kosteloos voor een bestelling op allgifts.nl. Op welke manier en indien kunt u dan ook meedoen?

Via de drinktuit die betreffende de mond is uit te trekken, heb jouw doch één hand nodig om uit een bidon te drinken. Daarmee is het ons handiger artikel tijdens het sporten vervolgens een waterfles waarbij vaak de dop losgedraaid dien worden.

Voor Maxilia hebben we een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle rakkers die zorgen dat je logo zo goed mogelijk op dit middel komt.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Die vlieger zal jammer genoeg niet op. Hetgeen dan immers? Wij tonen dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor je exact beseft indien je jouw bestelling kan verwachten.

Witte bidons zijn trendy, tijdloze reclamemakers. Al van 0,92 bij 500 stuks. Wat denk: een marathon op ons mooie zomerse dag in een Rotterdamse binnenstad. Duizenden lieden welke deelnemen aan het actieve evenement en nog weleens duizenden enthousiastelingen die hun collega ofwel familielid aankomen aanmoedigen.

Bidons met merknaam bestaan zeer geschikte reclamemakers teneinde jouw reclameboodschap uit te dragen. Doch welke ervaringen en doelgroepen behoren dit beste bij ons bidon met logo? Een meest vanwege een hand liggende doelgroep is wielrenners, fietsers en verschillende sporters. Daarnaast kun je verder denken aan lieden welke veelvuldig behandeling vervaardigen aangaande dit publiek vervoer of lieden die vaak onderweg zijn.

Gebruiksdoel: voor in een stad / over en tot het werk, MTB, racefiets / cyclocross, trekking/reizen; Type / toepassing: bidon vanwege volwassenen; Volume: 750 ml; Bouwstof: kunststof; Sluiting: druksluiting; Aanvullende gegevens: 100% biologically degradable, with the new elite design, bidon van voedselveilig polyethyleen Squeeze-bouwstof, BPA vrij

Tijdens evenementen geraken ze ook dikwijls meteen gebruikt, waardoor jouw merknaam op een voorgrond komt te staan. Wanneer jouw besloten hebt het jouw bidons wilt bedrukken, kan zijn het een belangstelling welke je kiest. In ons ruime collectie heb jouw verscheidene opties. Allereerst is dit allicht belangrijk om here jouw budget, doelen en doelgroepen vast te stellen. Vervolgens kan zijn het belangrijk teneinde een afwisseling te maken. Die bidon ga jij?

Zeefdruk kan zijn een bedrukkingstechniek die bijzonder betrouwbaar is betreffende een langdurig uitkomst. Die techniek kan aangewend geraken op gladde ondergronden.

In al die kleurcombinaties van een regenboog zijn ze er: te bedrukken bidons. Dit kan zijn mogelijk teneinde een fles en de dop in ons overige kleur te bestellen en ook een trekdop (of trektuit) mag in een kleur naar selectie!

Wees op een hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuwtjes! Schrijf je in vanwege de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Meer weten aan bidon bedrukken korte aantallen? Vraag het de productexpert via te telefoneren naar 0318-743600 of verzend ons e-email tot gerard@maxilia.nl. Ook kunnen we over tevoren een digitaal drukvoorbeeld vanwege jouw vervaardigen. Zodat je exact beseft op welke manier wij een gewenste bidons bedrukken.

Heb je slechts een logo? Vervolgens kunnen wij tevens enkel dit merknaam erop drukken, maar een service over Maxilia zal verder, zend je merknaam in en wij vervaardigen kosteloos een aantrekkelijk passend design! Zo benut jouw het gehele etiket op de waterfles en valt je evenement extra op!

Amsterdam, Parijs ofwel de beursvloer: we organiseren het. We tonen het reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering mogen wij dikwijls nóg ons dag eerder bezorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *